Friday, September 03, 2010

Koorweekend 2010 in Noordlaren

Anneke, Esther en Mia doen de microfoon-workshop

In het weekend van 2 en 3 oktober 2010 heeft Xing in Noordlaren laten zien en horen wat dit mooie koor allemaal in haar mars heeft.
Zaterdag na de lunch geeft Elke Jansen een leerzame workshop microfoongebruik waarmee we direct aan het werk gaan in groepjes met bestaande bekende liederen. In een soort karaoke-stijl presenteren we elkaar de resultaten.
Na het diner volgt een bonte avond (de foto's zijn gemaakt door Judith) met ongelooflijk veel onverwacht talent. Ook Alphons heeft een mooie reeks foto's gemaakt.



Ingestudeerde solo's, duetten en geweldige theaterstukjes met muziek, doen het thema LEF veel eer aan en maken vooral veel ongedachte talenten los. Daarna zingen we nog veel bekende liederen door met Elke, waarna we de nacht in gaan met LEF vertellingen en persoonlijke ontboezemingen.
Een topweekend is het al voordat de zondag is begonnen.
Op zondagmorgen na het ontbijt maken we een wandeling door de Noordlaarder bossen o.l.v. kaartlezer en Noro Niek.  Het is inmiddels zonnig en warm en met een kofiie-en-gebak-lunch beĆ«indigen we dit onvergetelijke weekend.  Het is de afstand van 200 km meer dan waard.


Elke breit het gehele weekend aan elkaar met workshop en zang

No comments: